finance lease

Z8 KINDERKLEDING CURACAO

Het migreren is niet niets. Er zijn gezinnen uit Nederland die migreren naar Curaçao. Sommigen zijn van oorsprong afkomstig van Curaçao, anderen zijn juist op zoek naar een geheel ander leven. Ze gooien hun leven totaal om in een poging om meer tijd met elkaar door te kunnen brengen en / of simpelweg gelukkig te worden.

Het klimaat in Nederland is geheel anders dan op Curaçao. Op Curaçao is het eigenlijk altijd lekker warm weer en zal je nooit koude winterse dagen hebben. Nederlanders die naar Curaçao migreren, kunnen dus een groot deel van hun winterkleding in Nederland achterlaten. Natuurlijk, een lange broek, dichte schoenen en enkele truien zullen zeker van pas komen op dit Caribische eiland.

Dit betekent ook dat je Nederlandse kledingkast erg zal worden uitgedund wanneer je de overtocht naar Curaçao gaat maken om op het eiland permanent of tijdelijk te gaan wonen. Veel mensen hebben zelfs simpelweg geen grote hoeveelheid zomerse kleding. In Nederland is er wel een zomer, maar de zomerse periodes zijn vaak kort waardoor een complete kledingkast met een grote keuze aan zomerse kleding, totaal niet nodig is en dus ontbreekt.

In Curaçao echter wel. Bij aankomst op het eiland zijn veel recente immigranten dus op zoek naar mogelijkheden om hun kledingkast aan te passen aan het Caribische klimaat. Dit is zelfs niet slechts gebaseerd op de wens om te kunnen winkelen, maar soms ook een grote noodzaak om voldoende kleding te hebben.

Kleding kopen in Willemstad

Waar koop je kleding op Curaçao? Vooral Willemstad heeft een groot aanbod aan kledingwinkels. Deze zijn veel te vinden in het centrum, maar ook in verschillende malls. Op het eiland wordt kleding van verschillende grote merken verkocht en zijn er winkels van de bekende namen en merken. Je kunt hier dus zeker veel van het vertrouwde vinden.

Z8 kinderkleding kopen op Curaçao

Ik kreeg recent de vraag van een zoekende moeder. Ze is met haar man en 3 kinderen naar Curaçao verhuisd. Ook zij was op zoek naar nieuwe kleding, in het bijzonder voor haar kinderen. Zij was speciaal op zoek naar het kinderkledingmerk Z8. In Nederland kocht ze regelmatig kleding van dit merk voor haar kinderen. Ze kocht zomer en winterkleding van Z8, maar ook kleding voor de lente en herfst, waarin het weer in Nederland een stuk zachter is. Een groot deel van deze kleding heeft ze in Nederland achtergelaten, zoals de winterjassen en veel dikke truien.

Haar kinderen blijven op Curaçao natuurlijk gewoon doorgroeien. In plaats van dat seizoenen en dus kleding elkaar afwisselen, dragen de kinderen met name zomerse kleding. Deze kleding slijt dus sneller en moet dus sneller vervangen worden.

Wellicht dat deze kleding ook op Curaçao te verkrijgen is. Ik raadde haar echter aan om de kleding te bestellen via Amazingkids.nl en het vervolgens simpelweg naar Curaçao te laten verzenden. Dit is waarschijnlijk gewoon mogelijk, wellicht tegen extra verzendkosten. Bij Amazingkids.nl heeft ze echter een grote keuze aan Z8 kleding voor haar kinderen. Dit kan dus een goede oplossing voor haar bieden om op Curaçao toch de kleding te krijgen waar ze naar opzoek is. lees over wietolie op Curacao.

 

lees meer